Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifreniz mi Kayıp?
Şimdi Kayıt Ol!

Sitedekiler

32 kullanıcı çevrimiçi (13 kullanıcı Forum sayfasında)

Üyeler: 6
Ziyaretçiler: 26

ONDERKO, firuzem13, gokselc, kutlube, turkuaz, cemilec, devamı...

Çok Yakında...

Türkçe Öğretmenleri Paylaşım Adresi Forum
   Anlama-Anlatım
     word ve excel yardım
Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun

Cevaplı | Önce yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En alt
Gönderen Gönderi
CANOZ
Gönderilme Zamanı: 09.02.2010 15:43
Gönderen: manisa
Gönderiler: 67
word ve excel yardım
MERHABA BİLGİSAYARA YENİ FORMAT ATTIRDIM.OFFİCE 2003 KULLANIYORUM.ARA SIRA BU ÜRÜN LİSANSLI DEĞİL ŞEKLİNDE UYARI ÇIKIYOR.BUNDAN KURTULMANIN YOLU VAR MI?EXCEL 2007 YÜKLÜ DOSYAYI NASIL AÇABİLİRİM ? DOSYA VAR AÇAMIYORUM.TEŞEKKÜRLER.
astagos
Gönderilme Zamanı: 09.02.2010 16:31
Forum Yöneticisi
Gönderen: ÇORLU
Gönderiler: 1719
Re: word ve excel yardım
1. SORUNUZUN CEVABI
Sayın hocam sanırım bu yapacağınızla sorun çözülür:
Önce bir word belgesi açın. Yukarıdaki yardım menüsünden lisan kodu vb. şey yazmalı. Benimki lisanslı olduğu için yazmıyor. Sanırım en alttaki microsoft office word hakkında seçeneği de olabilir. Yardım menüsünde olmalı. Aşağıya yazdığım kodu deneyin. Sorun çözülmeli.

serial: GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY

2. SORUNUZUN CEVABI
Bu sorunu 2 Yöntemle Çözebilirsiniz.
1. Aşağıya eklediğim programcığı kurarsanız Office 2007'yi açabilirsiniz.

LINKI GÖRMEK IÇIN ÜYE OLMALISINIZ!

2. Aşağıdaki aşamaları yaparsanız da Office 2007'yi açabilirsiniz.

OFİS 2003 KURULU BİLGİSAYARDA OFİS 2007 WORD BELGESİ AÇABİLME

1. Başlattan ayarlara gelin oradan denetim masasını seçin.
2. Açılan pencereden “Klasör Seçenekleri”ni seçin
3. Gelen pencereden görünüm sekmesini tıklayın.
4. Dosya ve klasörler başlığının altında “Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle” yazısının başında tik vardır. O tiki kaldırın.
5. Bilgisayarınızdaki Word belgelerine bakın. Kullandığınız Ofis 2003 ise Word dosyasının ismi “dosyanın ismi.doc” yazar; kullandığınız Ofis 2007 ise “dosya ismi.docx” yazar.
6. Ofis 2003 kurulu bilgisayarda Ofis 2007 Word belgesini açabilmek için uzantıdaki “x” işaretini kaldırın. Çıkan uyarıya evet diyin. Dosyanın resminin de değiştiğini göreceksiniz.

OFİS 2003 KURULU BİLGİSAYARDA OFİS 2007 EXCEL BELGESİ AÇABİLME

Yukarıda ilk dört maddede yapılmalı.

5. Bilgisayarınızdaki Excel belgelerine bakın. Kullandığınız Ofis 2003 ise Excel dosyasının ismi “dosyanın ismi.xls” yazar; kullandığınız Ofis 2007 ise “dosya ismi.xlk” yazar.

6. Ofis 2003 kurulu bilgisayarda Ofis 2007 Excel belgesini açabilmek için uzantıdaki son harf olan “s” harfini silin yerine “k” harfini yazın. Çıkan uyarıya evet diyin. Dosyanın resminin de değiştiğini göreceksiniz.

OFİS 2003 KURULU BİLGİSAYARDA OFİS 2007 POWER POİNT BELGESİ AÇABİLME

Yukarıda ilk dört maddede yapılmalı.

5. Bilgisayarınızdaki Power Point belgelerine bakın. Kullandığınız Ofis 2003 ise Power Point dosyasının ismi “dosyanın ismi.ppt” yazar; kullandığınız Ofis 2007 ise “dosya ismi.pptx” yazar.

6. Ofis 2003 kurulu bilgisayarda Ofis 2007 Power Point belgesini açabilmek için uzantıdaki “x” işaretini kaldırın. Çıkan uyarıya evet diyin. Dosyanın resminin de değiştiğini göreceksiniz.
CANOZ
Gönderilme Zamanı: 09.02.2010 18:16
Gönderen: manisa
Gönderiler: 67
Re: word ve excel yardım
Hocam değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.2007 word dosyalarını verdiğiniz programı yükleyerek çözümledim.Ürün lisanslı değil yazısı sorunu çözemedim.yardım menüsünden dediğinizi yaptım.herhangi Bir kod giremedim.74018-640-0000106-57083 lisanslı kullanıcısı bölümünde yazıyor.Herhangi bir değişiklik yapamadım.
Cevaplı | Önce yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık |

Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun

Destek Hattı

Türkçe Dersi Destek

Dosya Gönder

Eklenen Son 50 Dosya