1. SORUNUZUN CEVABI
Sayın hocam sanırım bu yapacağınızla sorun çözülür:
Önce bir word belgesi açın. Yukarıdaki yardım menüsünden lisan kodu vb. şey yazmalı. Benimki lisanslı olduğu için yazmıyor. Sanırım en alttaki microsoft office word hakkında seçeneği de olabilir. Yardım menüsünde olmalı. Aşağıya yazdığım kodu deneyin. Sorun çözülmeli.
serial: GWH28-DGCMP-P6RC4-6J4MT-3HFDY
2. SORUNUZUN CEVABI
Bu sorunu 2 Yöntemle Çözebilirsiniz.
1. Aşağıya eklediğim programcığı kurarsanız Office 2007'yi açabilirsiniz.
LINKI GÖRMEK IÇIN ÜYE OLMALISINIZ!2. Aşağıdaki aşamaları yaparsanız da Office 2007'yi açabilirsiniz.
OFİS 2003 KURULU BİLGİSAYARDA OFİS 2007 WORD BELGESİ AÇABİLME
1. Başlattan ayarlara gelin oradan denetim masasını seçin.
2. Açılan pencereden “Klasör Seçenekleri”ni seçin
3. Gelen pencereden görünüm sekmesini tıklayın.
4. Dosya ve klasörler başlığının altında “Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle” yazısının başında tik vardır. O tiki kaldırın.
5. Bilgisayarınızdaki Word belgelerine bakın. Kullandığınız Ofis 2003 ise Word dosyasının ismi “dosyanın ismi.doc” yazar; kullandığınız Ofis 2007 ise “dosya ismi.docx” yazar.
6. Ofis 2003 kurulu bilgisayarda Ofis 2007 Word belgesini açabilmek için uzantıdaki “x” işaretini kaldırın. Çıkan uyarıya evet diyin. Dosyanın resminin de değiştiğini göreceksiniz.
OFİS 2003 KURULU BİLGİSAYARDA OFİS 2007 EXCEL BELGESİ AÇABİLME
Yukarıda ilk dört maddede yapılmalı.
5. Bilgisayarınızdaki Excel belgelerine bakın. Kullandığınız Ofis 2003 ise Excel dosyasının ismi “dosyanın ismi.xls” yazar; kullandığınız Ofis 2007 ise “dosya ismi.xlk” yazar.
6. Ofis 2003 kurulu bilgisayarda Ofis 2007 Excel belgesini açabilmek için uzantıdaki son harf olan “s” harfini silin yerine “k” harfini yazın. Çıkan uyarıya evet diyin. Dosyanın resminin de değiştiğini göreceksiniz.
OFİS 2003 KURULU BİLGİSAYARDA OFİS 2007 POWER POİNT BELGESİ AÇABİLME
Yukarıda ilk dört maddede yapılmalı.
5. Bilgisayarınızdaki Power Point belgelerine bakın. Kullandığınız Ofis 2003 ise Power Point dosyasının ismi “dosyanın ismi.ppt” yazar; kullandığınız Ofis 2007 ise “dosya ismi.pptx” yazar.
6. Ofis 2003 kurulu bilgisayarda Ofis 2007 Power Point belgesini açabilmek için uzantıdaki “x” işaretini kaldırın. Çıkan uyarıya evet diyin. Dosyanın resminin de değiştiğini göreceksiniz.