Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifreniz mi Kayıp?
Şimdi Kayıt Ol!

Sitedekiler

15 kullanıcı çevrimiçi (6 kullanıcı Forum sayfasında)

Üyeler: 5
Ziyaretçiler: 10

aydora, kobra19, Fuzulii, turkuaz, esperanto2, devamı...

Çok Yakında...

Türkçe Öğretmenleri Paylaşım Adresi Forum
   Genel Konular
     Scanner ( Tarayıcı) yardım lütfen...
Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun

Cevaplı | Önce yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En alt
Gönderen Gönderi
Ankeda
Gönderilme Zamanı: 09.02.2010 02:01
Forum Yöneticisi
Gönderen:
Gönderiler: 2122
Scanner ( Tarayıcı) yardım lütfen...
Arkadaşlar,benim tarayıcı bozuldu da eskimişti zaten.Yenisini almayı düşünüyorum ama yardım istiyorum.Ne marka alalım tabi bu arada çok abartılı bir şey istemiyorum,işimi görsün yeter...Fikir beyan eden arkadaşlar olursa sevinirim,şimdi üç saat netten araştırmak uzun geliyor...Bir arkadaş HpN6010 mu ne tavsiye etti çok harikaymış;fiyatına bir de baktım ki 800 lira 1000 lira arası benim memur olduğumu unuttu galiba... Şimdiden teşekkür ediyorum...

----------------

astagos
Gönderilme Zamanı: 09.02.2010 07:45
Forum Yöneticisi
Gönderen: ÇORLU
Gönderiler: 1719
Re: Scanner ( Tarayıcı) yardım lütfen...
HP ScanJet G2710 (L2696A) Tarayıcı / Scanner
130TL - 180TL civarı (Çeşitli mağaza fiyatları)

2400 x 4800 dpi'ye kadar, 48 bit renkli tarama. HP Real Life Teknolojileri ile adeta canlı sonuçlar elde edin: Dahili kırmızı göz silme ve karanlık bölgelerdeki ayrıntıları geliştirme. Fotoğraf, grafik ve çizimlerden tarama yapın; belgeleri arşivleyin veya düzenlenebilir metne dönüştürün.

HP ScanJet G4010 (L1956A) Tarayıcı / Scanner
240TL - 290TL civarı (Çeşitli mağaza fiyatları)

HP'ye özel yenilikçi 6 renk, 96 bit fotoğraf taramaya sahip olağanüstü renk doğruluğu elde edin. HP Scanjet G4010 Fotoğraf Tarayıcısı, zaman zaman belge tarama esnekliği yanında fotoğrafları doğru renkli dijital dosyalara dönüştürmek ve en hassas ayrıntılarda slayt ve negatif yakalamak isteyen kişiler için idealdir.
musedip45
Gönderilme Zamanı: 09.02.2010 12:19
Gönderen:
Gönderiler: 789
Hocam aşağıdaki linkte bulunan tarayıcıyı kullanıyorum. Gayet memnunum. Tavsiye ederim.
LINKI GÖRMEK IÇIN ÜYE OLMALISINIZ!

----------------
LINKI GÖRMEK IÇIN ÜYE OLMALISINIZ!

CANOZ
Gönderilme Zamanı: 09.02.2010 15:53
Gönderen: manisa
Gönderiler: 67
MERHABA TARAYICI HAKKINDA MERAK ETTİĞİM BİR SORUM VAR.YAZILI BİR BELGEYİ TARADIĞIMIZ ZAMAN WORD DOSYASI OLARAK AÇABİLİYOR MUYUZ?YAZILI METİNİ BİLGİSAYARA ATTIKTAN SONRA DEĞİŞİKLİK YAPMAK MÜMKÜN MÜ? TEŞEKKÜRLER.
SiteYönetimi
Gönderilme Zamanı: 09.02.2010 16:05
SiteYöneticisi
Gönderen:
Gönderiler: 315
Mümkün hocam. Ama tek başına değil. Bu işlemi gerçekleştirmek için Abby Fine Reader -ki bu işin en iyisidir- tarzı OCR denilen yazılımları kullanmak gerek.
Bu yazılımlarla metin biçimli sayfaları tarayıp word, excel, power point veya pdf biçimlerine dönüştürebiliyoruz.
Ankeda
Gönderilme Zamanı: 09.02.2010 18:32
Forum Yöneticisi
Gönderen:
Gönderiler: 2122
astagos ve musedip45 Hocam,cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Bu arada verdiğiniz bağlantılara baktım da evet fiyat ve diğer özellikleri açısından gayet uygun görünüyor.Tekrar teşekkür ediyorum...

----------------

Cevaplı | Önce yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık |

Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun

Destek Hattı

Türkçe Dersi Destek

Dosya Gönder

Eklenen Son 50 Dosya