Giriş

Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni Hatırla

Şifreniz mi Kayıp?
Şimdi Kayıt Ol!

Sitedekiler

50 kullanıcı çevrimiçi (21 kullanıcı Forum sayfasında)

Üyeler: 17
Ziyaretçiler: 33

nizam38, ibracag, emel55, mrvmrv, mihribn, junino, ebabil, zeynepka, ismailk, gramer1, enser, oz_lem, adem18, menkir, fazilet, tonya, alin, devamı...

Çok Yakında...

Türkçe Öğretmenleri Paylaşım Adresi Forum
   Planlama
     kutlama programları ve türkçe öğretmenleri......
Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun

Cevaplı | Önce yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık | En alt
Gönderen Gönderi
esragcr
Gönderilme Zamanı: 11.09.2009 19:20
Gönderen:
Gönderiler: 60
Re: kutlama programları ve türkçe öğretmenleri......
arkadaşlar okulumda tek türkçe öğretmeni olarak ben varım ilk atandığımda türkçe öğretmeni şunu yap bunu yap bütün toplantı tutanaklarını bana yazdırıyorlar kusura bakmayın bunlar benim asli görevlerim değil sırayla yapılsın belirli gün ve haftalarıda liste halinde çıkarttık istiklal marşını kabul günü ve kütüphaneler haftası sadece benim hazırlayacağım günler oldu 23 nisan 19 mayıs gibi programlar tüm öğretmenler ortak hazırlayacak, diğerlerinide tüm öğretmenlere eşit şekilde dağıttık eğer siz ses çıkartmazsanız idare işlerini bile size yaptırırlar
ademoglu
Gönderilme Zamanı: 11.09.2009 19:47
Gönderen:
Gönderiler: 76
4. yılı doldurunca sunmaktan yırttım(yüzüm eskidi herhalde!) fakat programları hazırlamaya devam ediyorum. Öyle ya da böyle bize kalıyor. Eskiden görev telakki ediyorduk şimdi de şirinlik yapıyorlar ihaleyi bize bırakıyorlar.

Tartışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Benim kanaatime göre ancak birbirimize dert yanarız. Bu arada İlköğretim Haftası da geldi yav!
ilserar
Gönderilme Zamanı: 11.09.2009 20:03
Gönderen:
Gönderiler: 226
Nasılsa yapan var mantığıyla yaklaşıp,alternatiflerimize bakılmıyor bile,hoş benim zümrelerimin tümü erkek olduğu için-başka branşlara verirlerse günaha girerler- şansım olmadı yırtmak gibi...Tayini bekleyip bol zümreli bir yer dileyeceğiz...
faybek
Gönderilme Zamanı: 21.11.2009 01:58
Gönderen:
Gönderiler: 30
Bu sene ilçemiz genelinde yapılan bütün kutlama ve anmalarda görev aldım -okulu hiç saymıyorum-, sağ olsunlar beni hiç pas geçmiyorlar. Bu öğretmenler gününe de uzun bir sunum hazırladım, intikamım acı olacak :)
kadir11
Gönderilme Zamanı: 21.11.2009 02:50
Gönderen: İstanbul
Gönderiler: 466

Her işin üzerinize yıkılmasını engellemek için büyük bir okula gitmenizi öneririm. Şöyle 7-8 Türkçe öğretmeni olan bir okula... Ben bu sayede rahatladım.
esc20
Gönderilme Zamanı: 21.11.2009 16:32
Gönderen:
Gönderiler: 5
bana da bu öğretmenler gününde ilçede görev verildi ilçe milli eğitime itiraz ettim fakat değişen bir şey olmadı ne yazık ki...
prnss
Gönderilme Zamanı: 21.11.2009 23:44
Gönderen: Keşke Mersin diyebilseydim:)
Gönderiler: 563
Ben de kendimi bayram çocuğu gibi hissediyorum. Başkaları da sunsa, yüzümüz eskidi artık.
erdeemmm
Gönderilme Zamanı: 22.11.2009 12:49
Gönderen:
Gönderiler: 179
Bizim okulda da her şeyi biz hazırlardık, ama bu sene başında idareyle konuşarak bütün öğretmenlere günleri dağıttık...
gelgelim ilçe programlarını ne yapacağız. Ben de 24 kasımda ilçe programındayım. ilçe programları da hep Türkçe öğretmenleri ve aynı kişilere kalır. Baştan yanlış.
bestof
Gönderilme Zamanı: 22.11.2009 13:18
Gönderen: Kutsal topraklı(Hataylı)
Gönderiler: 263
arkadaşlar en mantıklı olanı bütün öğretmenler eşit sayıda belirli gün ve hafta alsın. ben tavrımı koydum ve toplantılarda yazıcı bile olmuyorum her şey sırayla olsun. yönetmelikte Türkçe öğretmeni yapar demiyor. o yüzden idareye durunu güzel bir şekilde anlatırsanız sorun çözümlenecektir. yok kabul etmezse baştan savma hazırlayın gelişi güzel şekilde sizin bu konuda isteksiz olduğunuzu anlasınlar. Ama yazı inceleme kurullarının daimi üyesiyiz.:)

----------------
SU GİBİ DURU BİR TÜRKÇE İSTİYORUM, TIKANAN DÜŞÜNCE YOLLARINI AÇMAK İÇİN.

« 1 (2)
Cevaplı | Önce yeniler Önceki Başlık | Sonraki Başlık |

Mesaj Gönderebilmek için Kayıt Olun

Destek Hattı

Türkçe Dersi Destek

Dosya Gönder

Eklenen Son 50 Dosya